Wie is de persoon achter DierEnBeleving?

Mijn naam is Ellen Angelino. Al van klein kind af aan wilde ik met dieren werken. Maar zoals zovelen van ons ging ik uiteindelijk wat anders doen. Toch liet het mij niet los… Dus al tijdens mijn andere carrière in het bankwezen begon ik workshops te volgen over het gedrag en de gezondheid van jawel dieren… van workshops werden het opleidingen en uiteindelijk maakte ik de overstap naar het werken met honden, katten en paarden. Ik richt me hierbij op Tellington TTouch® Training aangevuld met PuzzleWork en verrijking. Hierbij zijn gedrag en emoties mijn aandachtsgebied. Waar nodig met oog voor gezondheid. (B)lijkt er daarmee iets niet te kloppen? Dan verwijs ik eerst door naar de dierenarts.

Een greep uit de door mij gevolgde opleidingen:
 • Tellington TTouch Coach & Practitioner I voor Paarden
 • Tellington TTouch Coach & Practitioner I voor Honden, Katten en andere Gezelschapsdieren
 • Reiki I en II
 • Quantum Touch I en II, Quantum Allergy I en II, Quantum Share & Self Created Health
 • MSFC Zadelpasser en Reparateur
 • Diverse gedragsopleidingen voor paarden, honden en katten in binnen- en buitenland
 • Gevorderd begeleider Hersenwerk voor Honden
 • Initiator Hersenwerk voor Katten
 • Bach Bloesems I en II geaccrediteerd door het Bach instituut
 • Aromatherapie bij Silverlinde & Sorag
 • Voedingsadviseur voor honden
Verder ben ik aangesloten bij diverse beroepsverenigingen:

Door deze lidmaatschappen verplicht ik mijzelf om regelmatig bij te scholen. Dit doe ik dan ook met veel plezier zowel in binnen- als buitenland.